PetriPerta

Ihmisinä synnyimme ja koirina kuolemme

Halusimme tai emme, yhdysvaltojen lanseeraama "sota terrorismia vastaan" on laajentunut myös suomeen. Mitään erityistä Suomi-versiota ei tietenkään voida julkaista sillä me kiellämme tosiasiat niin tehokkasti että lopulta ei mitään terrorismia ole olemassakaan. Ei ainakaan suomessa. Olen jo usean some-tuttunikin päivityksistä saanut lukea kuinka "tekijä ei todellisuudessa ollut terroristi" ja kuinka puukkomiehen pahuus olisi ikäänkuin kumoutunut sillä että sivullisten auttajien joukossa oli myös maahanmuuttajia. Logiikka on täysin järjetön. Tekijä huusi "allahu akbaria", jihadistien kuuluisaa sotahuutoa teurastaessaan esimerkiksi lastenrattaita työntäneen äidin kylmäverisesti selkäpuolelta. Hän tappoi suomalaisia, viattomia ihmisiä uskontonsa nimessä. Eikö se riitä perusteeksi että mies voidaan todeta terroristiksi? 

 

Jotkut nollaavat turun tapauksesta terrorismin sanomalla että mies oli mieleltään epävakaa ja täytyy odottaa mielentilatutkimuksen tuloksia. Eikö ole itsestään selvää että mikäli kuka tahansa ihminen tappaa joukoittain ihmisiä, vieläpä teräaseella, huutaen samalla veritekojen ykkössloganiksi noussutta virkettä, ei tällä henkilöllä ole henkisiä edellytyksiä toimia yhteiskunnassa? Tarvitseeko halkoa hiuksia aina siihen pisteeseen saakka että turun puukkosilppuri ajautuu vapaalle jalalle? Hyvät ihmiset, nähkää humanisminne ohi, nouskaa sen yläpuolelle ja tarkastelkaa asiaa puhtaasti järjen kanssa.  Mies on kylmäverinen tappaja joka ei anna periksi. Hän on uskon soturi ja valmis kuolemaan marttyyrinä saadakseen uskonsa hänelle lupaamat tittelit ja neitsyet. Maailma olisi parempi paikka mikäli poliisi olisi ampunut reilun metrin verran ylemmäs.

 

Joka tapauksessa, julistaa yhteiskunta miehen terroristiksi tai ei, mikään ei olennaisesti muutu. Se on käynyt selväksi sekä median että poliitikkojen mielipiteitä seuratessa. Tämäkin julistetaan yksittäistapaukseksi ja lakaistaan maton alle kunnes tulee seuraava ja seuraava ja seuraava.... Kunnes veljiemme ja siskojemme veri virtaa katkeamattomana norona kaduilla ja sekä kansa että sitä suojelemaan tarkoitettu virkavalta odottaa aseista riisuttuina vuoroaan. SPR:n täti-ihmiset kantavat valtion kustannuksella teurastajille ruokaa ja juomaa samalla kun media muistuttaa kaiken tämän olevan suomalaisten syytä.

 

Ennaltaehkäisyä voitaisiin toki harrastaa katkaisemalla käytännössä hallitsematon maahantulijoiden virta mutta me emme tee edes sitä. Jo pitkään on ollut tiedossa että me emme tiedä tänne tulevista yhtään mitään. Niin emme tienneet turun puukkomiehestäkään. Itseasiassa Marokon suurlähetystö epäilee ettei syytettyjen henkilöllisyys tai edes ikä ole vieläkään oikein vaikka Oy Suomi Ab:n parhaimmisto väittää asian selvittäneensä. Meillä ei siis ole vieläkään keinoja varmistaa tänne tulevien taustoja tai suomen kansan turvallisuutta. Silti kaiken tämän jatkumista ja jopa oleskelulupien hövelimpää, käytännössä rajoittamatonta jakamista ajetaan suu vaahdossa erityisesti vasemmistopoliitikoiden suunnalla. Terveisiä tätä ajaville vasemmistopoliitikoille: Viimeistään tämä tekee teistä kansan vihollisia. 

 

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on koottava yhteen paikkaan odottamaan mahdollisimman pikaista palauttamista ensimmäiseen paikkaan mihin heidät voidaan suomesta lähettää. Rajat on pantava säppiin lopullisesti. Kyseessä on hyökkäys suomea ja suomalaisuutta kohtaan. Se täytyy torjua samoin kuin mikä tahansa muukin ulkopuolelta tuleva hyökkäys: rajalla ja mahdollisimman tehokkaasti.                               Myönteisen turvapaikkapäätöksen saaneille täytyy järjestää paluukuljetus välittömästi kun heidän kotimaassaan on turvallista asua. Me emme voi maksaa tänne tulevien hyvinvointia ja samalla odottaa milloin jotkut heistä päättää kiittää vieraanvaraisuudestamme tappamalla mahdollisimman monia meistä. Yksinkertaisia ja järkeenkäypiä asioita. Me tingimme sekä taloudestamme että turvallisuudestamme hyysätessämme tätä sakkia.

 

Mikäli käynnissä oleva invaasio onnistuu, jää se historiankirjoihin muslimimaailman suurimpana merkkipaaluna sitten ottomaanien valtakunnan.  Miekan keinoin toteutettu ensimmäinen valtakunta pysähtyi wieniin. Eurooppalaisten typeryyden ja humanismin avulla toteutettu ottomaanien toinen valtakunta asettaa pohjoisrajansa jäämerelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Maailma olisi parempi paikka mikäli poliisi olisi ampunut reilun metrin verran ylemmäs."

Millä tavalla maailma olisi parempi paikka? Nyt tekijä saatiin kiinni, säilöön ja kuulusteltavaksi. Joutuu istumaan rangaistuksensa ja tapausta päästään selvittämään paremmin kuin jos tekijä olisi kalmo.

Perta tuntuu tietävän että kyseessä oli kansainvälinen terrorismi vaikka viranomaiset eivät sitä vielä tunnu tietävän. Itse asiassa puukottajan motiiveista ei tiedetä oikein mitään, tai ainakaan julkisuuteen ei ole kerrottu.

Käyttäjän PetriPerta kuva
Petri Perta

Mitä merkitystä sillä on oliko kyseessä kansainvälinen terrorismin teko? Väliä on sillä että kyseessä oli islamistisen uskon motivoima terrorismin teko jollaisia suurin osa terrori-iskuista nykyään on. Mikäli me emme reagoi siihen tarpeeksi voimakkaasti, suomikin tulee ajan kanssa olemaan lähi-idän tomuksi raiskattujen valtioiden kaltainen helvetti jossa vääräuskoiset teloitetaan ja ihmisyys on tasan kärpäsen paskan arvoinen.

Suomi on valtio jonka oikeusjärjestelmä sisältää miljoona terroristin mentävää reikää. Mikäli tutkimukset osoittavat että tekijällä vippaa vintillä, mies ei saa edes kunnon rangaistusta. Nyt tehdään suomessa esimerkkitapausta ja voi hyvinkin käydä niin että tekijä selviää käytännössä kuin koira veräjästä. Silloin maahantulijoissa tulee olemaan yhä enemmän rikollisen motiivin omaavia murhamiehiä.

Tämä keskustelu on käyty miljoona kertaa enkä aio ryhtyä siihen enää uudestaan. Sinulla on oikeus mielipiteeseesi, pidä siitä kiinni sillä mikäli pahin tapahtuu, sitä ei jatku ikuisesti.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Mitä merkitystä sillä on oliko kyseessä kansainvälinen terrorismin teko?"
Kerro sinä, kun haluat tuoda esiin että kyseessä oli islamistinen terroristiteko.

"Tomuksi raiskattujen valtioiden kaltainen helvetti..."
Aika pateettista tekstiä. Itse luotan Suomeen ja suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen pysyvyyteen. Sinä ilmeisesti et luota?

Hassua että kirjoitat blogin ja ilmoitat ettet keskustele blogisi asiasta. Kukin tavallaan.

Käyttäjän PetriPerta kuva
Petri Perta Vastaus kommenttiin #3

Ei siinä mitään hassua ole. Jätän keskustelun muiden hommaksi. Samoin arvostelun tekstini pateettisuudesta. Blogaus voi olla myös kannanotto ja kannanottoja terrorismin puolesta tuntuu sikiävän kuin sieniä sateella. Jopa valtamedia antaa palstatilaa niille.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Murhamies istuu vankilassa elinkautisensa, joka on suomessa ehkä 14-16 vuotta, kuka tietää. Kulut tästä yhdestä ainoasta vangista ovat yhteiskunnalle tänä aikana varovasti laskettuna hieman yli miljoona euroa vankivuorokausihinnalla laskettuna.

Kun hän vapautuu noin neljäkymmenvuotiaana, mitä hänellä on elämässään muuta kuin fundalistinen uskonsa?

Asia olisi hoitunut kustannustehokkaasti metrin ylemmäs osuneella laukauksella. Huono puoli kustannustehokkuudessa olisi ollut se, että jihadistit olisivat saaneet marttyyrin ja sitä myöten Suomi kenties uusia kostoiskuja.

Asian tutkintaan se seikka, onko terroristi hengissä vai kalmo, ei juurikaan vaikuta, vaikka Salonen muuta luuleekin. Rikoksesta epäillyn ei lain mukaan tarvitse avustaa rikoksen selvittämistä millään tavalla, koska hänellä on lakiin kirjattu itsekriminointisuoja.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Tuolla logiikalla poliisin ei kannattaisi kuulustella ketään rikoksesta epäiltyä koskaan. Ovatkohan vähän tyhmiä vai miksi sitä tekevät?

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen Vastaus kommenttiin #6

Tuota asiaa kannatta miettiä. Kysymys ei kuitenkaan ole logiikasta vaan lainsäädännöstä. Eikä poliiseja kannata tyhmiksi syyttää, vaikka välillä hakkaavatkin päätään "seinään."

Rikoksen uhrit ja todistajat eivät saa valehdella, mutta rikoksesta epäilty saa niin että korvat heiluvat tai vastavuoroisesti hän voi vaieta. Näyttö on saatava tarvittaessa aikaan muuten kuin tunnustuksen kautta.

Näin on kirjattu esitutkintalakiin.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #6

#6 "Tuolla logiikalla poliisin ei kannattaisi kuulustella ketään rikoksesta epäiltyä koskaan. Ovatkohan vähän tyhmiä vai miksi sitä tekevät?"

-> Tuolla logiikalla kaikki rikokset ja rikolliset voidaan katsoa samanlaisiksi. Onkohan logiikkasi mukaan lainsäätäjä vähän tyhmä, kun esimerkiksi näpistyksestä ja terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta on säädetty ihan erilaiset seuraamukset. Molemmat ovat rikoksia.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Turun tappaja vaikuttaa kaikesta päätellen kyllä terroristilta, mutta Pertan viljelemä retoriikka on sitä luokkaa, että askarruttaa millaista kieltä käytetään Järvenpään kaupunkikehityslautakunnassa ...

Käyttäjän PetriPerta kuva
Petri Perta

Älä sinä siitä murehdi:) Lautakunta on täysin toimintakykyinen ja retoriikan kannalta erittäin monimuotoinen. Järvenpää kiittää huolenpidostanne.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ensiksikin sanottava, että pidän Turun islamilaista vihatekoa terrorismina.

" Maailma olisi parempi paikka mikäli poliisi olisi ampunut reilun metrin verran ylemmäs."
Tästä olen eri mieltä. Vaikka tekijän henkiin jääminen johti siihen, ettei Islamilainen valtio tunnustanut tekoa ja edelleen vatulointiin asiasta Suomen lehdistössä, tekijän jääminen henkiin voi antaa sellaisia tietoja, mitä muuten ei islamista tai terrorismista saataisi.

Toki vähän sylettää, että kaveri tunnetusti kohteliaana ja alaikäisenä päässee vapaalle jalalle alle kolmekymmpisenä. Pitkä oleskelu maassamme varmaankin oikeuttaa kansalaisuuden saamisen jne. Olettaisin, että ainakin suvaitsevaisin kansanosamme haluaa antaa kaverille uuden mahdollisuuden.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Alle kolmikymppisenä tyyppi ei varmaan pääse vapaalle, jos rangaistuksena on elinkautinen. Hänethän on todettu 22-vuotiaaksi joten armahdusta käsiteltäneen ensimmäisen kerran joskus vuoden 2029 paikkeilla.

Meillähän on oikeuskäytännössä esimerkkiä, miten elinkautisvanki istuu 16 vuotta jonka jälkeen hänet otetaan säilöön ja karkoitetaan.

Yleensä länsimaisessa oikeuskäytännössä toki katsotaan, että henkilö on sovittanut rikoksensa kun on rangaistuksen suorittanut.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Paperithan on vieläkin epävarmoja, yksi passi on vasta löydetty Dusseldorfista, mutta ...
Tuomiotahan ei ole annettu, mutta joka tapauksessa nuorena ensikertalaisena ja hyvätapaisena voi päästä 1/3:lla tuomitusta rangaistusajasta. Jos siis tuomitaan pahoinpitelystä tai taposta.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #13

Kahdesta murhasta ja kahdeksasta murhanyrityksestä tätä tutkitaan, ei pahoinpitelystä tai taposta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen Vastaus kommenttiin #14

Poliisin rikostutkimusaihe ei ole vielä tuomio. Jopa syyttäjä voi vaihtaa syytettä. Eikä sekään ole tuomio.
Eräs mahdollisuus päästä vapaalle jallalle alle kolmekymppisenä on myös siinä tapauksessa, että on tehnyt murhan, mutta ei ole mielentilansa vuoksi rangaistavissa vaan ainoastaan ohjataan hoitoon. Hoidossa voi sitten tapahtua nopeaa paranemista.
Itse olen sitä mieltä, että kakku pitäisi aina olla samasta rikoksesta samaa kokoluokkaa. Sille voisi löytyä jakajia (kuten huoltaja), mutta paraneminenkaan ei pienentäisi kakkua, vaan tervehtymisen jälkeen istuttaisiin se aika, mikä hoidosta on jäänyt "yli".

Toimituksen poiminnat