Ihmisinä synnyimme ja koirina kuolemme

Halusimme tai emme, yhdysvaltojen lanseeraama "sota terrorismia vastaan" on laajentunut myös suomeen. Mitään erityistä Suomi-versiota ei tietenkään voida julkaista sillä me kiellämme tosiasiat niin tehokkasti että lopulta ei mitään terrorismia ole olemassakaan. Ei ainakaan suomessa. Olen jo usean some-tuttunikin päivityksistä saanut lukea kuinka "tekijä ei todellisuudessa ollut terroristi" ja kuinka puukkomiehen pahuus olisi ikäänkuin kumoutunut sillä että sivullisten auttajien joukossa oli myös maahanmuuttajia. Logiikka on täysin järjetön. Tekijä huusi "allahu akbaria", jihadistien kuuluisaa sotahuutoa teurastaessaan esimerkiksi lastenrattaita työntäneen äidin kylmäverisesti selkäpuolelta. Hän tappoi suomalaisia, viattomia ihmisiä uskontonsa nimessä. Eikö se riitä perusteeksi että mies voidaan todeta terroristiksi? 

 

Jotkut nollaavat turun tapauksesta terrorismin sanomalla että mies oli mieleltään epävakaa ja täytyy odottaa mielentilatutkimuksen tuloksia. Eikö ole itsestään selvää että mikäli kuka tahansa ihminen tappaa joukoittain ihmisiä, vieläpä teräaseella, huutaen samalla veritekojen ykkössloganiksi noussutta virkettä, ei tällä henkilöllä ole henkisiä edellytyksiä toimia yhteiskunnassa? Tarvitseeko halkoa hiuksia aina siihen pisteeseen saakka että turun puukkosilppuri ajautuu vapaalle jalalle? Hyvät ihmiset, nähkää humanisminne ohi, nouskaa sen yläpuolelle ja tarkastelkaa asiaa puhtaasti järjen kanssa.  Mies on kylmäverinen tappaja joka ei anna periksi. Hän on uskon soturi ja valmis kuolemaan marttyyrinä saadakseen uskonsa hänelle lupaamat tittelit ja neitsyet. Maailma olisi parempi paikka mikäli poliisi olisi ampunut reilun metrin verran ylemmäs.

 

Joka tapauksessa, julistaa yhteiskunta miehen terroristiksi tai ei, mikään ei olennaisesti muutu. Se on käynyt selväksi sekä median että poliitikkojen mielipiteitä seuratessa. Tämäkin julistetaan yksittäistapaukseksi ja lakaistaan maton alle kunnes tulee seuraava ja seuraava ja seuraava…. Kunnes veljiemme ja siskojemme veri virtaa katkeamattomana norona kaduilla ja sekä kansa että sitä suojelemaan tarkoitettu virkavalta odottaa aseista riisuttuina vuoroaan. SPR:n täti-ihmiset kantavat valtion kustannuksella teurastajille ruokaa ja juomaa samalla kun media muistuttaa kaiken tämän olevan suomalaisten syytä.

 

Ennaltaehkäisyä voitaisiin toki harrastaa katkaisemalla käytännössä hallitsematon maahantulijoiden virta mutta me emme tee edes sitä. Jo pitkään on ollut tiedossa että me emme tiedä tänne tulevista yhtään mitään. Niin emme tienneet turun puukkomiehestäkään. Itseasiassa Marokon suurlähetystö epäilee ettei syytettyjen henkilöllisyys tai edes ikä ole vieläkään oikein vaikka Oy Suomi Ab:n parhaimmisto väittää asian selvittäneensä. Meillä ei siis ole vieläkään keinoja varmistaa tänne tulevien taustoja tai suomen kansan turvallisuutta. Silti kaiken tämän jatkumista ja jopa oleskelulupien hövelimpää, käytännössä rajoittamatonta jakamista ajetaan suu vaahdossa erityisesti vasemmistopoliitikoiden suunnalla. Terveisiä tätä ajaville vasemmistopoliitikoille: Viimeistään tämä tekee teistä kansan vihollisia. 

 

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on koottava yhteen paikkaan odottamaan mahdollisimman pikaista palauttamista ensimmäiseen paikkaan mihin heidät voidaan suomesta lähettää. Rajat on pantava säppiin lopullisesti. Kyseessä on hyökkäys suomea ja suomalaisuutta kohtaan. Se täytyy torjua samoin kuin mikä tahansa muukin ulkopuolelta tuleva hyökkäys: rajalla ja mahdollisimman tehokkaasti.                               Myönteisen turvapaikkapäätöksen saaneille täytyy järjestää paluukuljetus välittömästi kun heidän kotimaassaan on turvallista asua. Me emme voi maksaa tänne tulevien hyvinvointia ja samalla odottaa milloin jotkut heistä päättää kiittää vieraanvaraisuudestamme tappamalla mahdollisimman monia meistä. Yksinkertaisia ja järkeenkäypiä asioita. Me tingimme sekä taloudestamme että turvallisuudestamme hyysätessämme tätä sakkia.

 

Mikäli käynnissä oleva invaasio onnistuu, jää se historiankirjoihin muslimimaailman suurimpana merkkipaaluna sitten ottomaanien valtakunnan.  Miekan keinoin toteutettu ensimmäinen valtakunta pysähtyi wieniin. Eurooppalaisten typeryyden ja humanismin avulla toteutettu ottomaanien toinen valtakunta asettaa pohjoisrajansa jäämerelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

PetriPerta
Perussuomalaiset Järvenpää

Olen perussuomalainen varavaltuutettu järvenpäässä. Perheenisä, poliitikko ja rakennusmies. Istun kotikaupunkini kaupunkikehityslautakunnassa ja toimin valtuustoryhmämme sihteerinä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu