Itkua ja pelkoa pakolaiskeskustelussa

Talous kuulemma kasvaa. Jakovaraa ei kuulemma ole. Ei välttämättä suomalaisille mutta pakolaisia tuntuu olevan varaa elättää maailman tappiin saakka. Majoitamme, syötämme ja muutenkin kestitämme elintasosurffareita niin kauan kuin tulijoita vain sattuu riittämään. Toki ymmärryksen ja suvaitsevaisuuden nimissä maksamme myös kantasuomalaisten terrorisoinnista koituvat oikeudenkäyntikustannukset mutta vankilaan emme rikollisia laita. Se on niin kallistakin. Verot eivät laske eikä työpaikkoja tule lisää mutta väitetyn työvoiman tarpeen nimissä siivilöimme tänne rahdatuista potentiaalisista rikollisista, terroristeista ja vastuutaan pakoilevista heittiöistä ne kunnon ihmiset jotka sitten integroimme kyseenalaisella menestyksellä heille vieraaseen kulttuuriin. Tai oikeammin, kuten muoti näyttäisi olevan, sopeutamme omaa yhteiskuntaamme heidän tarpeisiinsa. Loput saavat hylsyn ja… Mitä sitten? Me emme lähetä heitä kotiin ja itse he eivät lähde. En voi sanoa "eivät lähde kirveelläkään" koska sitä ei ole vielä tällä vuosituhannella oikeastaan missään kokeiltu… Oli miten oli, tännehän jäävät joten mitäpä hyötyä on maahanmuuttovirastosta tai "taustojen selvittämisestä"? Molemmat ovat suoranaisia vitsejä.

 

Kun löytyy joku joka ei yllä mainittua sulata ja puhuu edes pintapuolisesti tolkullisemmasta maahanmuuttopolitiikasta, saavat "paremman väen" edustajat suunnattomia hysteerisiä kohtauksia ja ryhtyvät suu vaahdoten raivoamaan ja nimittelemään tätä henkilöä. Suomi on hieman tasa-arvoisempi niille jotka ovat oikeaa mieltä. Lause ei ole kovinkaan järkeenkäypä mutta kertoo melko paljon siitä millainen turva on toisinajattelijalla 2000-luvun sivistysvaltiossa. Erästä vastarannan kiiskeä haetaan aina sairaalan vuoteesta saakka kissojen ja koirien kanssa kuulusteltavaksi kuin pahempaakin kansanmurhaajaa. Ennakkotapauksiahan meillä oikeusjärjestelmän puolesta jo onkin… Magneettimedian päätoimittaja sai tuomion siitäkin huolimatta että jopa tuomioistuin totesi ettei päätoimittaja ollut valehdellut puhuessaan etnisten ja kulttuurillisten vähemmistöjen aiheuttamista ongelmista ja rikoksista. Kuinka vaikeaa totuuden silmiinkatsominen voi olla? Se voi olla niinkin vaikeaa että pari, kohta kolmekin suomalaista puoluetta on katsonut parhaakseen käyttää merkittävän osan saamastaan "ruutuajasta" eri mieltä olevien mustamaalaamiseen. Käydään kampanjoita ja ruikutetaan ylellä kulttuurimarxistitoimittelijan taputtaessa selkään ja tarjotessa luomuhampusta tehtyä nenäliinaa. Näin vertauskuvallisesti

 

Hysteria on oikeastaan hyvä merkki. Se kertoo siitä että teemme asioita oikein. Mitä enemmän vastapuoli pelkää onnistumistamme, sitä lähempänä onnistumista olemme. Vai yliarvioinko suvaitsevaiston pelinlukutaidon? Ainakin tilanne näyttää siltä että vaaka on heilahtamassa toiseen suuntaan. Valtaapitävät tekevät hätiköityjä ratkaisuja, suoranaisia virheitä ja kuten sanoin, hysteria vastapuolella lisääntyy viikko viikolta. Toki esimerkiksi Huhtasaaren mahdollisuuksiksi ennustettanee hesarissa Yhdysvaltain presidentinvaaleista tuttu "0,0". Tietenkin… Mites muutenkaan. Tämä sitten on "virallinen totuus" muuallakin. Terveisiä "paremmalle väelle": Ei saa antaa pelolle valtaa!

 

Kuitenkin noissa talkoissa usein unohdetaan mainita se ettei tolkullinen pakolais- ja maahanmuuttopolitiikka tarkoita keskitysleirejä, kaasukammioita tai edes ylhäältä ohjattua väkivaltaa. Etenkin jälkimmäinenhän on enemmänkin vasemmiston heiniä. Sitä parempaa jne… Tolkullinen pakolaispolitiikka tarkoittaa pakolaispolitiikkaa suomalaisten ja suomalaisuuden ehdoilla. Tolkullinen pakolaispolitiikka tarkoittaa sitä että nokkimisjärjestyksessä on ensimmäisenä suomalaiset, sitten jos jää, muut. Tosiasia on että tällä hetkellä emme omasta taskustamme pysty elättämään edes omiamme joten kuten Orpo sanoi: Jakovaraa ei ole.

PetriPerta
Perussuomalaiset Järvenpää

Olen perussuomalainen varavaltuutettu järvenpäässä. Perheenisä, poliitikko ja rakennusmies. Istun kotikaupunkini kaupunkikehityslautakunnassa ja toimin valtuustoryhmämme sihteerinä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu