Sumu hälvenee ja tähystäjä vedettänee kölin ali

Nostan hattua politiikan tutkimukselle muutaman vuoden takaa. Politiikan tutkijat onnistuivat ennustamaan kansallismielisyyden nousun ja "muukalaisvastaisuuden" lisääntymisen euroopassa. Toki profetian aiheuttama hysteria oli huonosti ajoitettu sillä se ei osunut maaliinsa oikea-aikaisesti tai edes kovin tarkasti. Vasemmiston lietsoma hysteria valitsi aseekseen lähinnä termien "populisti", "rasisti" ja "äärioikeisto" huithapelimaisen heittelyn kaikkia eri mieltä olevia kohti. Se tylsytti sekä aseet itsensä että niiden käyttäjät.

 

On tunnustettava että en tunne yhtäkään rasistia. Siis sellaista joka pitäisi omaa rotuaan absoluuttisesti parempana tai enemmän oikeutettuna olemassaoloon kuin jotakin toista. Jokaiselle rodulle nimittäin on paikkansa ja mikäli ei ole, luonto kyllä hoitaa harvennuksen vaikka länsimaat tätä ikiaikaista luonnollista kiertokulkua yrittäisi kuinka vastustaa. Suurimman inflaation onkin kärsinyt "rasismi", joka ei leimakirveenä ole enää edes alatyylisten haukkumasanojen arvoinen. Rasisteja kun on harvinaisen vähän. Etelä-afrikan valkoisten miehittäjien kaltaisia, todellisesta rasismista draivinsa kaivavia porukoita ei yksinkertaisesti enää ole. Ei siinä määrin että niillä olisi jonkinlainen merkitys ainakaan euroopassa. Toki esimerkiksi lähi-idästä löytyy…

 

Multi-kulturistien aseet ovat tylsyneet ja samalla heidän oma politiikkansa menettää käytössä olevaa uskottavaa sanavarastoa. Mieleeni tuli sana "oikeudenmukaisuus" ja yhdistin sen lähes välittömästi vasemmistoliittoon. En siksi että pitäisin heidän ajatusmaailmaansa oikeudenmukaisena tai millään tasolla siedettävänä, vaan siksi että juuri he ovat viljelleet retoriikassaan tuota sanaa, jopa enemmän kuin keskusta tai kokoomus. Kansa on huomannut kuinka liberaalien ajama toisen ryhmän "oikeudenmukaisempi" kohtelu toisen yli aiheuttaa epäoikeudenmukaisuutta ja alkaakin yhä enemmän yhdistämään "oikeudenmukaisuuden" jonnekkin aivan muualle kuin viher-vasemmiston hapatukseen.  Näiden tarjoama "unelma" on valhe, heidän "oikeudenmukaisuutensa" on ihmis- ja ennen kaikkea suomalaisvastaista valhetta, heidän puheensa "ihmisoikeuksista" ja "tasa-arvosta" ovat valhetta. Mikään siitä ei ole totta eikä perustu muuhun kuin tyhjään ideologiseen haihatteluun.

 

Kansan herääminen modernin vasemmistolaisuuden valheeseen on tottakai hyvä asia. Se poistaa paljon töitä nationalisteilta ja paikallisesti etnosentrisesti ajattelevilta. Näen sieluni silmin edelliseen liittyvän kommentin "kiertoilmaus rasismille" mutta sitä se ei ole, vaikka sen tottakai voi halutessaan sellaiseksi tulkita. Rasismi kun tässä yhteydessä tarkoittaisi sitä että en suvaitsisi toisten rotujen olemassaoloa, vaan ajaisin esimerkiksi kansanmurhaa ja meidän levittäytymistämme heidän alueilleen. Ei… Yhdenvertainen oikeus olemassaoloon itsenäisesti kehittyvinä kansoina, on minun ihanteeni. Tuhoutumaton unelmani kaiken myrkyllisen keskelläkin. Kansojen sekoittaminen lopulta yhdeksi maitokahvin väriseksi massaksi tuhoaa sekä kulttuurit että kansat. Historiamme ja saavutuksemme muuttuvat merkityksettömiksi. Juurettomuutemme tulisi näkymään välinpitämättömyytenä identiteettiämme ja lopulta olemassaoloamme kohtaan. Jälkimmäinen on erittäin vahvasti nähtävissä jo nyt. Eurooppa tuhoaa itseään vapaaehtoisesti vieläpä niin, että suuri osa ei sitä edes huomaa.

 

"Markka takaisin" ja "Suomi suomalaisille" ovat jo moneen otteeseen parodioituja virkepareja. Ajatusmaailma niiden takana on demonisoitu ja niille nauretaan. Kuitenkin ne jatkavat elämäänsä. Niitä ajatellaan vaikka niitä ei uskalleta sanoa ääneen. Enenevissä määrin Suomen kansa kaipaa vapautta ja turvattua olemassaoloa. Kasvava joukko tahtoo sanoa "unelmanne on ohi, piikki kiinni". Mikäli toiveet ovat noinkin "vaatimattomia", eikö niitä kannattaisi kuunnella? Vaalijärjestelmästämme huolimatta ennemmin tai myöhemmin tätä ajatusmaailmaa kannattavat nousevat valtaan. Silloin kompromissien tie on tullut päätökseensä. Toisinajattelijoiden "lakaiseminen maton alle" vain lisää katkeruutta ja kahtiajakoa.

 

On hyvä muistaa että "äärioikeisto" ole syyllinen kansamme mustavalkoiseen jakoon, Vastakkainasettelu on liberaalien, median ja maatamme pyörittävien poliitikkojen aikaasaannosta. "My way or the highway" ei ole "meidän" vaan "teidän" mielipiteenne. Te ette leiki meidän kanssamme? Mikäs siinä mutta vaalit ovat tulossa.

PetriPerta
Perussuomalaiset Järvenpää

Olen perussuomalainen varavaltuutettu järvenpäässä. Perheenisä, poliitikko ja rakennusmies. Istun kotikaupunkini kaupunkikehityslautakunnassa ja toimin valtuustoryhmämme sihteerinä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu