Jo kuudetta viikkoa arkadianmäen kesäteatterissa-Hölmöläiset poliitikkoina!

Laskevan trendin omaavalla 0,7% kannatuksella operoivat uuvatit tekevät arvokasta työtä entisen puolueensa eteen. Tokihan esimerkiksi Jussi Halla-ahon kannanotot hankkivat perussuomalaisille laajaa päivittäistä medianäkyvyyttä mutta sen lisäksi uuvatit pitävät perussuomalaiset uutisissa niissäkin medioissa, jotka eivät syystä tai toisesta tahdo perussuomalaisista kirjoittaa. Kun kuuntelee näiden säälittäviä yrityksiä kalastella perussuomalaisia äänestäjiä taakseen läpinäkyvän teennäisillä ulostuloillaan maahanmuutosta ja EU-erosta sekä säännöllisellä kiukuttelulla perussuomalaisista, näyttäisi siltä ettei oman oksan sahaaminen rajoitu vain "kilpailevan" puolueen markkinointiin. Hallitusohjelman kohdat maahantulijoiden osalta ei kelvannut enää Jussin kanssa leikkiessä mutta Soinilla on silti pokkaa esittää "tiukkaa pakolaislinjaa" sisäisten siirtojen kohdalla? Tekemällä oppii ja tämän näytelmän parasta antia olisikin se että uuvatit oppisivat uskottavasti häpeämään. Kuten olen sanonut ennenkin, äänestäjät eivät ole tyhmiä. He näkevät tällaisen läpi ja vetävät samat johtopäätökset kuin ensimmäisellä kerralla nähdessään loikkarit patsastelemassa ylpeinä suorituksistaan. Uuvattien toiminta on suorastaan itsetuhoista, mutta se ei onneksi ole minun huoleni…

 

Päivän trendin mukaisesti kaikista asioista jotka eivät itseä tai omaa maailmankuvaa miellytä, voidaan syyttää venäläisiä ja Putinia. Näin myös perussuomalaisten puheenjohtajavalinnoista ja varmaankin myös uuvattien kannatuksesta… Onko Putin manipuloinut jo median lähtökohtaisesti manipuloimat gallupit? On ollut erittäin viihdyttävää lukea esimerkiksi Simon Elon ja Matti Torvisen vainoharhaisia, tai muuten vain harhaisia ulostuloja "asioista". Jopa "täydeksi huuhaaksi" valitettavan usein syytetty MV-lehti on saanut useita tilaisuuksia naureskella uuvattien toilailuille esimerkiksi Venäjä-kommenteista. Viimeinkin löytyi jotain joka yhdistää perussuomalaisia ja MV-lehteä? No, ainakin uuden vaihtoehdon salaliittojen huurruttamassa "todellisuudessa".

 

Perussuomalaiset voivatkin vain jatkaa samaan malliin ja nauttia matkasta. Loikanneet pitävät huolen siitä että jäsenvirta persuihin pysyy tasaisena ja että äänestäjät varmistuvat valinnastaan seuraaviin eduskuntavaaleihin mennessä. Kun kaikki on ohi, perussuomalaiset ovat vaalivoittajia ja uv. osastossa "muut". Kotimaisen politiikan broadway hiljenee komedian osalta ja alkaa uusi näytelmä. Tarinassa entiset poliitikot miettivät "miten helvetissä näin pääsi käymään?". Tarinassa suomella on vielä toivoa. Minähän en mistään mitään tiedä mutta sanoisin silti että yrittäkää nyt edes. Eikö tähän mennessä tuhotut lupaavat ja jo aiemmin lunastetut poliittiset urat riitä? Mitä annettavaa uuvateilla on maallemme? Siis seteliselkärankaisten persuista poistamisen lisäksi. Mitä tuo sakki ylipäätään aikoo tehdä sitten kun keskusta ja kokoomus ei heitä enää tarvitse? Harva asiakas vie prostituoidun vihille. Harvalla pesäpuusta pudonneella linnunpojalla on tulevaisuutta. Kyllä kansa tietää…

 

Jos tahtoo näyttää hoikalta, etsii lihavia kavereita. Jos tahtoo näyttää pitkältä, etsii lyhyttä seuraa. Jos tahtoo näyttää poliittisesti uskottavalta, hakeutuu samaan valokeilaan uuden vaihtoehdon kanssa.

PetriPerta
Perussuomalaiset Järvenpää

Olen perussuomalainen varavaltuutettu järvenpäässä. Perheenisä, poliitikko ja rakennusmies. Istun kotikaupunkini kaupunkikehityslautakunnassa ja toimin valtuustoryhmämme sihteerinä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu