PetriPerta

Vainko impivaaralaiset ymmärtävät?

Huhujen mukaan olemme saamassa lisää lomalaisia suomeen. Saamme jälleen uuden syyn leikata julkisia menoja, lisätä toleranssia väkivallalle ja luopua suuremmasta ja suuremmasta määrästä vapautta. Pelolle emme tietenkään saa antaa valtaa mutta mitä muuta mahdollisuutta jää kansalle jolta on riisuttu pois kaikki muut mahdollisuudet käsitellä vieraan kulttuurin miehitystä? Toisin kuin paperittomilta kunniakansalaisiltamme, meiltä suomalaisilta odotetaan lain kirjaimen pilkun tarkkaa noudattamista joten me emme voi edes keskustella asioista niiden oikeilla nimillä. Orwellilainen "ajatusrikos" ja niiden kyttääminen on nykyään kaikessa absurdiudessaan todellisuutta.

 

Kun kerran ajatusrikoksiin päästiin, tässäpä yksi... Olen sitä mieltä että Suomi, aivan kuten muutkin eurooppalaiset valtiot, voivat tarpeeksi tehokkaasti ehkäistä ei eurooppalaisten pakkointegraation tuomia haittoja vain nolla-linjalla afrikan ja lähi-idän maahanmuuttajien osalta. Virkavalta on suomessa ja euroopassa itsekkin myöntänyt tulijoiden seulomisen mahdottomuuden joten meillä ei ole keinoja varmistaa tulijoiden taustoja ja tarkoitusperiä. Mielipide on radikaali mutta oikea, perusteltu ja tarkoitusperiltään hyvä. Puhummehan ihmisten turvallisuudesta ja kulttuurimme säilymisestä!

 

Tiedostan toki että vallalla olevat voimat eivät koskaan anna nolla-linjan toteutua, mutta heidänkin on hyvä tietää että "vastapuolella" on keino ongelmien korjaamiseksi. Jokainen raiskaus, pahoinpitely, ryöstö ja henkirikos on verta heidän käsissään. Kun tätä aikaa joskus jälkeenpäin puidaan, syyttävä sormi kääntyy niihin "parempiin ihmisiin", liberaaleihin ja muuhun suvaitsevaistoon jotka tämän kaiken ovat mahdollistaneet.

 

Jokainen ihminen joka tiedostaa islamilaisen kulttuurin peräänantamattoman totalitaristisen luonteen, ymmärtää varmasti myös sen että koska me emme käänny muslimeiksi, meidät täytyy hävittää islamin tieltä. Tietystikkään jokainen muslimi ei ajattele näin mutta pohjoismaihin on pesiytynyt tuhansia ääriajattelijoita jotka tällaista hautovat. Ilmeisesti ISIS:in aiheuttamat kauhut ovat toistaiseksi liian kaukana jotta tämä, nykyisin "MV-lehden kauhukuvien maalailuna" pidetty tosiasia saisi oikeutetun paikkansa totuutena liberaalin vasemmiston humanismihötön sijaan?

 

Oikeastaan pelkästään ISIS:ta puhuminen on hölmöä. Ongelma ei ole yksittäinen terroristiliike vaan islamista elinvoimansa saava väkivaltainen ja ääriajattelulle altis kulttuuri. Ei ole sattumaa että maailman terrorijärjestöt putkahtavat maailmaan lähestulkoon Vain ja ainoastaan islamilaisista maista. Sattumaa ei ole sekään että kovin harvassa ovat ne kerrat kun paikallinen väestö islamilaisessa maassa on itse tuhonnut ääri-islamistisia vallankaappauksia ja liikkeitä. Me annamme lähi-idästä ja afrikasta tutun kuoleman ja tuhon kierteen pesiytyä Suomeen. Se on tapahtunut siellä mistä "pakolaiset" tulevat, miksi se ei tapahtuisi täällä? Länsimaat, Yhdysvallat mukaan lukien, eivät saa kitkettyä ääri-islamistista terroria lähi-idästä. Miten me, kaikessa humaaniudessamme ja "hyvyydessämme", saisimme kitkettyä sen täältä?

 

Toisin kuin unioni, sen kannattajat, vihervasemmisto ja muu modernin maailman hapatusta edistävä väki väittää, meillä ei ole velvollisuutta tehdä yhtään mitään pakolaisten eteen. Uskon vakaasti että kriisialueiden kansojen tukemiseen liikenevät resurssimme menisivät parempaan käyttöön paikan päällä. Samanlaista kuolevaa syöttöporsasta lähi-idästä ei tule tehdä kuin mitä suuri osa afrikkaa on, mutta hyviin tapoihin kuuluu että hädänalaista autetaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Allekirjoitan blogisi. Juuri näin.

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

Näin se vain on. Silmät on syytä avata jo päättävien poliitikkojenkin. Näin on tehty itä-euroopan maissa (Unkari, Tsekki, Slovakia, Itävalta ja Puola) ja Suomen todellakin on syytä liittyä näiden maiden kelkkaan tässä asiassa. Olen myös samaamieltä siitä, että syyttävä sormi on jo ojentautunut Suomen poliitikkojen suuntaan...olisiko syytä vetää johtopäätöksiä? ????

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Kansainvälinen yhteistyö on niin sa.......nan saamatonta. Paras ratkaisu olisi perustaa rauhallisille Lähi-Idän alueille pakolaisleirejä, joissa olisi huippusanitteetitilet, koulut lapsille ym ym.
Jos ne varat, joita nyt eurooppalaiset valtiot laittavat tähän pakolaisongelmaan, niillä saisi loito-olosuhteet aikaan. Tilanteen rauhoituttua kriisipaikoissa porukat voisivat palata jatkamaan elämäänsä kotiseuduilleen. Ei tarvitse kotoutusohjelmaa tehdä.
Pistelee ihan vihaksi tämä nykyinen touhu, miten tyhmää se on.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Hallituspuolueiden kokoomuksen ja keskustan jäsenten ja miksipä ei myös muiden kannattajien kannattaisi alkaa painostamaan ko. puolueiden johtohenkilöitä toimimaan toisin kuin nyt haluavat toimia. Suomalaisten veronmaksajien etu ensisijaiseksi tässäkin asiassa.

Käyttäjän PetriPerta kuva
Petri Perta

Aivan. Tämän luulisi olevan itsestäänselvyys sellaisille ihmisille jotka ovat valtaan hakeutuneet yhteisön palvelijoiksi eivätkä esimerkiksi omaa egoaan hivelläkseen. Omaa ideologiaansa on kyettävä korjaamaan tai jopa hylkäämään mikäli se osoittautuu toimimattomaksi. Muuten sokea johtaa sokeaa...

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Jos amerikkalainen vene vuotaa, jenkki laittaa siihen paikan. Jos eurooppalainen vene vuotaa, EU alkaa rakentaa tukiaisjärjestelmää äyskäriteollisuudelle. Sitten äyskärimiesten työllisyyden kohentumista juhlitaan suurena voittona.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

Irakissakin on varmaan isona maana rauhallisiakin alueita, joille voisi perustaa pakolaisleirejä.
Sittem YK:n joukot siihen ympärille turvaamaan leiriläisten turvallisuuden. Lapset saisivat käydä koulunsa kotimaassaan. Mutta kun ei niin ei, on se kummaa.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

No mutta, kyllähän siellä onkin niitä pakolaisleirejä. Mm. Mosulin lähellä taitaa olla useitakin. Miksipäs niihin ei sitten hakeudu nämä maailman matkalle lähtijät siirtolaiset? Elintason perässä mitä ilmeisimmin ovat. Ainakin suurin osa.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000004882290.html

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Eikö tämä kirjoittamasi blogi ole elävä esimerkki, että maahanmuutosta ja islaminuskosta saaa kirjoitta kriittisesti ja ihan oikeilla nimillä?

Käyttäjän PetriPerta kuva
Petri Perta

Tämä blogaus on ollut olemassa vain hetken. Sen olemassaolon jatkuvuus ei ole läheskään varmaa. Tiedän että useista palveluista on ihmisiltä viety kirjoitusoikeus vähäisemmistäkin syistä kuin tämän blogauksen kaltainen kärkäs, joskin perusteltu mielipide. Laki vihapuheesta yms. on niin tulkinnanvarainen että kenet tahansa joka on eri mieltä, voitaisiin käytännössä asettaa syytteeseen. Nykyinen laki on pelolla hallitsemista ja historia on näyttänyt kuinka siinä pelissä yleensä käy.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Vaalit ovat jo vajaan kahden vuoden päästä, toivotaan, että Suomi on silloin vielä jäljellä :)

Jos tämä asia koko kansakuntaa huolestuttaa, niin eipä silloin ole persuilla mitään hätää, tehän olette ainoa puolue, joka on niin huolissaan tästä tilanteesta, että juuri mitään muita avauksia ei ole tullut puolueenne johdolta, sen jälkeen kun puheenjohtaja vaihtui.

Maahanmuutto, pakolaiset ja maahanmuutto.

Jos tämä on totta, että Suomi on pulassa ja suurin syy on hallitsematon pakolaispolitiikkaa, niin tehän voitatte vaalit mennen tullen. Kun saatte selvän enemmistön vaaleissa, niin silloin voitte aloittaa johtamaan politiikkaa haluamallanne tavalla.

Minä en ole kauhean huolestunut, mutta ehkä se johtuu siitä, että minua kiinnostavat enemmän mm. sote, työllisyys ja talouskehitys. Ehkä olen niin kuplassa, etten ymmärrä omaa parastani. :)

Toivotaan, että kansa herää, ja heräähän se, kun te sitkeästi pidätte asian esillä.

Käyttäjän PetriPerta kuva
Petri Perta

Kaikkihan eivät voi samaa asiaa ajaa joten hyvä että jokaiselle asialle löytyy omat ihmisensä:) Itse yritän osallistua keskusteluun niin laajalti kuin kykenen tai annettavaa omasta mielestä on.
Minun mielestäni suurimmat ongelmat ja siksi henkilökohtaiset pääprioriteetit valtakunnallisella tasolla ovat EU ja maahanmuutto.
Kiitos tyylikkäästä kommentista!

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Irakin armeija on vapauttanut Mosulin ja ajanut Isis:n kirjaimellisesti mereen. Ehkä tästä alkaa parempi aikakausi ja pakolaiskriisi saadaan hallintaan. Vielä kun tähän lisää Syyriaan julistettu tulitauko niin kaikki näyttää pitkästä aikaa valoisammalta Lähi-idässä.

Trumpin ja Putinin hyvin alkanut yhteistyö voi hyvinkin saada jatkossa entistä parempia tuloksia aikaan.

Käyttäjän ToniVoutilainen kuva
Toni Voutilainen

Itse en usko että Isisin karkoityamisella Mosulista ja potentiaalisella tulitauolla on juuri merkitystä, siinä maailmankolkassa ei muutu mikään ennenkuin luopuvat uskostaan tai edes reformoivat sitä. Shiiat ja Sunnit tappavat toisiaan juurri niin pitkään kuin Islam heidät tyhminä ja tietämättöminä pitävät. Omasta mielestäni vaikkapa Erdoganin evoluution kieltäminem ei ole rohkaisevaa.

Todellinen pakolaiskriisi tulee Afrikasta, heidän absurdin väestönkasvun myötä.

Mielestäni Valtio on olemassa kansalaisiaan varten ja rahaa tulisi lähettää muualle maailmaan vasta diinä tilanteessa kun kaikki kansalaiset asuisivat utopiamaisessa elintasossa. Ihmiset jotka tuntevat moraalisen palon maailman käyhien auttamiseen voisivat toteuttaa halujaan yksityisten järjestöjen kautta, omilla rahoilöaan, ei verovaroilla.

Jos otamme pakolaisa heidät tulee hakea pakolaisleireiltä missä ne todella apua tarvitsevat ovat. Ihmimen joka matkustaa Suomeen monen turvallisen Euroopan maan kautta ei ole todellisessa vaarassa. Jos olisivat he jäisivät siihem lähimpään turvalliseen maahan, mutta niissähän ei saa korkeita sosiaalitukia.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

"Huhujen mukaan olemme saamassa lisää lomalaisia suomeen."

Jotkut muut maat olisivat iloisia turismin lisääntyessä. Suomi ei. Maahanmuuttovastaisuus on nyt laajentunut myös turismivastaisuudeksi.

Toimituksen poiminnat