PetriPerta

Kreikka on pedon vatsassa

Tänään myönnettiin Kreikalle uusi 8,5 miljardin euron lainaerä. Mediassakin kuumoteltujen neuvottelujen jälkeen päädyttiin siihen että päätettiin "auttaa" kreikkalaisia. Auttaminen kuitenkin on totaalisen väärä sana. Rahaa ei nimittäin lainattu kreikkalaisten auttamiseen kuten työpaikkojen luomiseen, yhteiskunnan tukiverkon vahvistamiseen tai yhteiskunnan kehittämiseen ylipäätään, vaan edellisten lainojen takaisin maksamiseen.

Kreikka on pedon vatsassa ja sitä ei sieltä pelasta mikään muu kuin pedon vatsan leikkaaminen auki. Asiaa ajaneet poliitikot tottakai puolustelevat tätä ratkaisua mutta tosiasia on että se ei tee muuta kuin kurjistaa kreikan kansaa ja pitää kreikan pedon vatsan pimeydessä niin pitkään kun joko vatsahapot sen sulattavat tai kunnes peto ympäriltä kuolee. Lienee kaikille itsestäänselvyys että yllä mainittu kierre on loputon eikä Kreikka koskaan pääse kehittämään itseään järjettömien lainataakkojen alla jota unioni toimillaan pakottaa alati kasvattamaan.

Unioni on sairas järjestelmä joka tähtää vain ja ainoastaan Eurooppalaisten kansallisvaltioiden tuhoamiseen ja rahavirtojen ohjaamiseen pois kansalta ja valtioilta!

Tällaisia terveisiä täältä työmaalta, sokkelin laidalta missä teemme EU-rakkikoirille rahaa syydettäväksi vaikka sitten Kreikkaan...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Muuten hyvä kirjoitus mutta syytöksen kohde väärä. Syyllinen ei ole EU. Se on itsekin kokonaan FINANSSIMAAILMAN vatsassa. Se tarkoittaa että maailman yksityiset pankit jotka luovat rahan myös hallitsevat. Kaikki hallitukset, lait ja jumalat ovat heidän hallussaan.

Unioni on monin tavoin huono mutta se on Euroopan ainoa toivo. Vain sen kautta on mahdollista saada muutoksia. Jos Kreikka tai Suomi jättäisi lainat maksamatta niin kuka kärsisi?

Te siellä sokkelin laidalla ette tee rahaa EU:lle. Yksityiset pankit tekevät kaiken rahan lainaajille. Te vaan pyöritätte tätä aineellista hyvinvointia.

Suosittelen Ville Iivarisen kirjaa: RAHA.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Muuten hyvä kirjoitus mutta syytöksen kohde väärä. Syyllinen ei ole EU."

Syyllinen on tietenkin yhteisvaluutta joka takasi Kreikalle myönnetyt lainat ja niitä tyrkytettiin varsinkin Saksan taholta kaksin käsin ennen kriisiä. Ylkivelkaantunut maa ei voi nyt kilpailla devalvaatiolla joten se löysässä hirressä kunnes velat annetaan anteeksi, Nyt ei velkoja voi antaa anteeksi koska sitten samaa vaatii Italia, Espanja ja kaikki ylivelkaantuneet euromaat eli yhteisessä paskassa istutaan ja kohta sataa tuulettimeen.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Te siellä sokkelin laidalle teette töitä firmalle joka on velkanen kuin Kreikka. Ei sillä ole oikeaa rahaa. Kun tulee palkanmaksuaika, kasöörin kassa on tyhjä, aina mennään pankkiin ja lainataan pankin tyhjästä tekemää tilirahaa. Ja se kelpaa teille.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kiinalaisten globalistien kannalta Eurooppa on kuoleva syrjäseutu. Siellä on viitisenkymmentä "kioskia". Kaikilla on omat kielet ja jumalat uskomukset. He eivät tee muuta kuin tappelevat keskenään, kaikilla on omat rahat jotka ei kelpaa naapureille. Kaikki ovat mielestään itsenäisiä, ne muodostavat Hölmölän.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Jep. Pitäisi olla enemmän kiinalainen ja pistää eri suuntaan vetävät järjestykseen. Kansallisvaltiot nurin, kielet ja kulttuurit vaihtoon. Pullikoijat leireille ja vankiloihin. Ripaus väestönsiirtopolitiikkaa. Silleen maailmanmahteja hallitaan sillä ne ovat niin isoja, etteivät pysy aallokossa kasassa puhumalla, vaan rautaisella otteella.

Mitäs kieltä puhutaan huomenna? Ranskaa? Saksaa?

Vai pitäisikö vaan lakata nakkaamasta paskaakaan sille, mitä kiinalaiset ajattelevat?

Käyttäjän TaskinenMika kuva
Taskinen Mika

Asiaa joka sana. Mitä globalisaatio on? Se ei ole poliittinen, se ei näutä olevan taloudellinen, se ei ole inhimillinen. Minusta glibalisaatio näyttää lähinnä sodalta.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Globalisaatio jatkaa kulkuaan, haluamme tai emme, paluu maailmansotien edeltäviin kansallivaltioiden statukseen ei ole paluuta. Maailman väkiluku oli, kun synnyin -49 2,5 miljardia nyt 7,5. Maapallon resussit ovat rajalliset ja maapallon väkiluvun yhä kasvaessa se pakottaa valtiot yhteistyöhön kaikki ei voi tehdä kaikkea ja jos Eurooppa pirstaloituisi uudestaan aikaan ennen EU:a kilpailukykymme Kiinan ja muiden Aasian nousevien talouksien kanssa olisi lopullisesti menetetty.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Maapallon resussit ovat rajalliset ja maapallon väkiluvun yhä kasvaessa se pakottaa valtiot yhteistyöhön kaikki ei voi tehdä kaikkea"

En nyt koskaan ole pitänyt mielipiteitäsi minään järjen riemuvoittoina, mutta miten pystyt näkemään nykyisen globalisaation voittona luonnosta kun Kiinasta tuodaan valtamerihöyryjen paraatissa lähes kaikki elektroniikka ja valtavasti muutakin tarpeetonta. Miten tämä työllisyyden siirto kiinaan on auttanut omaa puoluettasi sossuja?

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

sulla on sama julkaisu kolmeen kertaan...

Käyttäjän PetriPerta kuva
Petri Perta

Kiitos ilmoituksesta:) Älypuhelin ei ole kätevin tähän hommaan.

Toimituksen poiminnat