PetriPerta

Blogaus terrorista

Monelle on varmasti jo selvää että me, tavalliset kansalaiset, olemme karjaa.Meillä ei ole niin väliä kunhan väkeä riittää elättämään suuryrityksiä sekä ylläpitämään johtavan kastin hulppeaa ja äärettömän turvallista elämää.

Jos susi sattuu viemään laumasta lampaan tai kaksi, mitä sitten? Jäljelle jääneet ovat tapahtuneen vuoksi helpommin hallittavissa.Samalla lampaille kerrotaan kuinka ihastuttavan upeita olentoja sudet ovat. 

Kerrotaan kuinka lampaiden elämä kovasti rikastuu kun paimen kaikessa viisaudessaan on ne sisään päästänyt.

Kysyisikö kukaan lampaista miksi paimen on niin hölmö että päästää sudet lampaiden sekaan?

Voisivatko edes lampaat olla niin typeriä että uskoisivat paimenen vakuutteluja tämän päätösten erinomaisuudesta?

En tiedä kun en ole lammasfarmari mutta kun seurailee eurooppalaisia medioita, johtajia ja joitakin jälkimmäiseen kysymykseen "kyllä minä ainakin" vastanneita, ei voi kuin ihmetellä kuinka surkeaa on elämän meno perinteisesti sivistyksen ja edistyksellisyyden kehtona pidetyssä Euroopassa. Tokkopa edes lampaat kykenevät siihen mihin me alistumme "paimentemme" ikeessä?

Brittiläinen rock-tähti Morrissey avasi suunsa siitä kuinka helppo johtajiemme on mantran omaisesti hokea "ei saa antaa pelolle valtaa". He kun elävät täydellisen suojeltua elämää. He eivät rapsuttele turuille ja toreille roiskahtaneita perheenäitien jäännöksiä pussiin, lohduta uhrien lapsia yöunille tai joudu ryöstetyksi, raiskatuksi ja tapetuksi katuojaan. Ei... He kulkevat pikkutakkisten lihakaappien ympäröimänä, turvallisella etäisyydellä rahvaasta hymyillen ja vakuutellen sitä kuinka terrorismin vastaista toimintaa tullaan entisestään tehostamaan. Manchesterin iskujen tekijä oli viranomaisten seurannassa. Tiedettiin radikalisoitumisesta tai ainakin sen riskistä. Silti kävi niinkuin kävi.

Kysymys kuuluukin: Mitä muuta Euroopan valtioilla on tehtävissä kuin se mitä nyt jo tehdään, jos ylipäätään mitään tehdään? Rajoja kun ei voi sulkea.Epäilyttäviä henkilöitä kun ei voi ennaltaehkäisevästi poistaa tai eristää. Edes maailman mahtavimmaksi sanottu sotakone, Yhdysvallat eivät saa terroristeja hävitettyä. Siihen tosin on olemassa sellaisia syitä millä ei tällä foorumilla voi edes spekuloida...

Liberaali vasemmisto taas pitää huolen siitä että krokotiilin kyyneleet saavat medianäkyvyyttä AINA kun potentiaalisen joukkomurhaajan oleskelua ollaan rajoittamassa.

Mitä voitaisiin tehdä sen eteen että turvallisuutemme olisi taattu, vasurit pitäisivät suunsa kiinni (ei tulisi sitä mielipahaa) ja ah... niin kalliit humanistiset arvot tulisivat pilkulleen toteen? Vastaan nyt itseriittoisesti itse: Ei yhtään mitään.

Jihadistit teurastavat eurooppalaisia niin pitkään ja juuri siinä mittakaavassa kun haluavat kunnes kansa itse toteaa "Ei enää". Johtajamme eivät sitä tee.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset