PetriPerta

Ei Terho huono vaihtoehto ole...

Ei Terho huono ole mutta ei kyllä paraskaan vaihtoehto. Sampo Terho edustaa ainakin puheissaan huomattavasti järkevämpiä asioita kuin mitä etukäteen luulin. Toki mies on minun makuuni liian myötämielinen maahanmuutolle mutta esimerkiksi EU-asioissa ja itsemääräämisoikeuden palauttamisessa hän on oikeinkin oikeilla jäljillä. EU-eromme olisi meidän voittomme ja toisaalta unionin merkittävä tappio. Suomi on pitkään ollut koulupoikana tottelemassa jokaista brysselistä tullutta käskyä ja vieläpä Pilkulleen. Kuten ehdokas Terho sanoi: "KiKyä ei olisi tarvittu, jos emme olisi eurossa." Sanan "KiKy" voi korvata äärettömän monella asialla...

Mieltäni kohotti myöskin maininta siitä kuinka "vääjäämättömällä työvoimapulalla" on peloteltu jo aivan tarpeeksi ja että sitä ei tule koskaan tässä maassa tapahtumaan. Se kun on aivan totta... Joidenkin tutkijoiden mukaan jopa puolet työpaikoista tulee häviämään ja ymmärtääkseni työväen eläköitymisvauhti ei aivan pysy siinä perässä. Mutta mokuttajat puolustavat asiaansa vaikka yksisarvisilla ja keijuilla kun eivät mitään faktaan perustuvaa keksi. Monikulttuurisuutta kun on perusteltu muun muassa sillä että me tarvitsemme työntekijöitä tulevaisuudessa. Typerää, tiedän. Etenkin kun pakoloisten ja muiden maahanmuuttajien tarjoama "hyötysuhde" on niin rajusti pakkasella että täytyisi sen työllistyvän kymmenen prosentin tehdä 24/7/465 töitä jotta se lovi saataisiin edes pääosin täytettyä.

Näyttäisi siltä että suurten linjojen osalta PS saattaa saada vähintäänkin kohtalaisen uuden puheenjohtajan, kävi miten kävi. Tosin puheet ovat puheita... Nähtäväksi jää!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat