PetriPerta

Minä liityin konservatiivipuolueeseen

Olen uusi puolueen kirjoilla. Niin uusi että en ole vielä saanut edes jäsenkorttiani. Tämä johtuu siitä että liityin myöhään viime vuonna ja ymmärrettävästi vuoden 2016 jäsenkortteja on turha enää joulukuussa postitella. Yleensä ihmiset ajattelevat että uusissa ympyröissä on parempi ensin vähän aikaa hiljaisesti tarkkailla ja tutustua mutta minä olen kovin huono pitämään suuni kiinni. Olen aina ollut suorasukainen rääväsuu joka usein aiheuttaa pahaa mieltä ja järkytystä brutaaliudellaan ja yleensä varsin värikkäästi puetulla ideologisella kannanotolla. Uutena jäsenenä minulla ei ole kovinkaan paljon "natsoja" huudella muiden jäsenten, kaikkein vähiten eduskunta/hallitus-väen mielipiteistä tai siitä miten hyvin ne puolueeseen sopivat. No en minä paljon natsoja tarvitsekkaan... 

Perussuomalaiset ovat suomen ainoa konservatiivipuolue. "Konservatiivi"-tittelin käyttö edellyttää tietynlaista asennoitumista muuttuvaan maailmaan. Aivan kuten populismi, on konservatiivisuus saanut kylkeensä varsin ikävän leiman. Sitä pidetään taantumuksellisena ja "typerien ihmisten valintana". Siis sellaisten jotka eivät hölmöydeltään tai peloltaan näe modernin maailman "kauneutta".  Nämä ihmiset, konservatiivit, perussuomalaiset, suomalainen työväki, saavat kuitenkin ensimmäisenä kokea modernin, kaikin puolin liberaalin maailman vaikutukset kuten työttömyyden, monikulttuurisuuden rajattomalta tuntuvat haitat, eriarvoistumisen, verojen ja hintojen nousun jnejne... Näillä ihmisillä, itseni mukaanlukien, on ensikäden kokemus siitä mitä tämä "uljas uusi maailma" aiheuttaa. En siis lähtisi kutsumaan meitä hölmöiksi?

Mielestäni on outoa että konservatiivisuutta pidetään jotenkin vihamielisenä ja tuhoavana vaikka se nimenomaan pyrkii säilyttämään jotain hyväksi ja toimivaksi havaittua.

Hyväksi ja toimivaksi havaittua... Kuten esimerkiksi perinteiset perhearvot, luonnollinen lisääntyminen, isä ja äiti.

Minun on erittäin vaikea hyväksyä muutamia asioita perussuomalaisessa puolueessa. Kuten liian pehmeä kanta maahanmuuttoon ja EU-asioihin. Kuitenkin nämä ovat modernin maailman ongelmia. Niitä ei ole ollut kovinkaan pitkään ja siksi niihin suhtautuminen on osaltani erilaista kuin esimerkiksi puoluetovereideni SETA-sympatioihin. Minä arvostan perhettä. Perhettä sellaisena kuin se on luonnostaan kulttuuriimme muokkautunut. En tule koskaan hyväksymään tasa-arvoista avioliittolakia. En tule koskaan esittelemään homo- tai lesbopareja Virtasina, Korhosina tai Lehtisinä.

Minun arvoni ja ideologiani luonnollisuudesta jne... on helppoa ja täysin sallittua jättää huomiotta. Sille voi nauraa ja minua voi vähätellä mutta esimerkiksi sille tosiasialle ettei "tasa-arvoisen avioliiton", siis homoliiton vaikutuksia lapsen kasvamiseen ole koskaan tutkittu, ei voi nauraa. Sitä ei voi vähätellä eikä siitä  seuraavia haittoja voida peitellä. Liberaalius ja kulttuurimarxismi käy ylikierroksilla. Oy Suomi Ab heittäytyy jokaiseen modernin mädännäisyyden virtaan ajattelematta seurauksia tai arvoja. Ainakaan sellaisia jotka eivät ole liberaaleja ja vasemmistolaisia sillä nehän ovat Suomi100 vuonna kuin jumalan sana.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Petteri Hiienkoski

Eikö KD mielestäsi ole konservatiivipuolue?

"Poliittinen konservatismi nykyaikana" (1.4.2012)
http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Nyt noin 5 vuotta kirjoituksestani näyttää siltä että perussuomalaista puoluetta voisi luonnehtia kansalliskonservatiiviseksi.

Käyttäjän PetriPerta kuva
Petri Perta

KD on mielestäni puolue joka olisi yhtä hyvin voitu perustaa pastafarismin pohjalle tai vaikka scientologian ajatuksille. Joulupukkipuolue kenties... En pidä KDta konservatiivisena puolueena koska heidän edustamansa uskonto, jonka pohjalta he toimivat, ei sitä ole.

Toimituksen poiminnat